کدخبر:1015/14040901

1 آذر 1404

دوکتاب محققان دانشگاه صنعتی اصفهان، در فهرست آثار برترکتاب سال دانشجویی کشور
  در سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، کتاب "روغن های خوراکی؛ ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد" بعنوان کتاب برگزیده سال دانشجویی کشور و کتاب"مبانی فناوری فرآیندهای مواد غذایی"، دیگر اثر محققان دانشگاه صنعتی اصفهان، بعنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.

آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره‌ ملی کتاب سال دانشجویی سه شنبه۲۷ آبان ماه با حضور رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رئیس جهاددانشگاهی و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در تالار شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار و برگزیدگان این جشنواره‌ معرفی شدند.
در این آیین ۷ اثر برگزیده، ۱۰ اثر شایسته‌ تقدیر و ۵ ناشر برتر کشور از ۱۰۱۶ اثر همراه با دست نوشته‌ها و ترجمه‌های دانشجویی معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
در گروه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خانم ها، مریم مرادعباسی و  مریم عبداللهی، دو دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، به سبب تألیف کتاب" روغن های خوراکی؛ ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد" بعنوان برگزیدگان این جشنواره معرفی و از ایشان تجلیل شد.
کتاب «روغن‌های خوراکی، ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد» تألیف دکتر سید امیرحسین گلی (استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان)، مهندس مریم مرادعباسی، مهندس مریم عبداللهی و دکتر مریم جعفری است.
در دیگر بخش این جشنواره، کتاب" مبانی فناوری فرآیندهای مواد غذایی" تألیف مهندس محمدرضا نصری نصرآبادی، کارشناس آزمایشگاه گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی و متین محمدی نژاد دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، بعنوان اثر شایسته تقدیر سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، کسب این موفقیت ارزشمند را به دانشگاهیان ارجمند بویژه این عزیزان تبریک عرض می نماید.

سایر تصاویر

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.